Over ons

Dierenthuis naar Almere is een liefdevolle en veilige haven voor dieren die om diverse redenen niet meer in hun oorspronkelijke omgeving kunnen verblijven. Ons doel is om deze dieren een nieuw thuis te bieden waar ze de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.

Onze Missie

Wij streven ernaar om elk dier een kans op een gelukkig leven te geven. Of het nu gaat om huisdieren die hun eigenaar hebben verloren, dieren die verwaarloosd zijn of dieren die simpelweg een nieuwe start nodig hebben, bij ons vinden ze een warm en gastvrij thuis.

Ons Team

Ons toegewijde team bestaat uit ervaren dierverzorgers, vrijwilligers en dierenartsen die allemaal een passie delen voor dierenwelzijn. Samen zorgen we ervoor dat elk dier de best mogelijke zorg krijgt, van dagelijkse voeding en medische zorg tot liefdevolle aandacht en socialisatie.

Onze Faciliteiten

Onze faciliteiten in Almere zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende soorten dieren te voldoen. We hebben ruime verblijven, speelruimtes en medische voorzieningen om ervoor te zorgen dat elk dier zich comfortabel en veilig voelt.

Vrijwilligerswerk en Donaties

Wij kunnen ons werk niet doen zonder de hulp van onze geweldige vrijwilligers en de genereuze donaties van dierenvrienden zoals jij. Of je nu tijd wilt doneren door als vrijwilliger te werken of financiƫle steun wilt bieden, elke bijdrage maakt een verschil in het leven van onze dieren.

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over ons werk? Neem gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je te helpen en meer te vertellen over hoe je betrokken kunt raken.

Bij Dierenthuis naar Almere geloven we dat elk dier een tweede kans verdient. Samen kunnen we een wereld van verschil maken voor deze prachtige wezens.